Toebehoren

Handzender

Om het gebruik van uw garagedeur nog gemakkelijker te maken biedt Hormadoor u verschillende gebruiksgemakken aan, zoals een drukknop of codeschakelaar.

Handzenders

Standaard word uw elektrische garagedeur geleverd met 1 handzender. Wilt u extra handzenders dan heeft u de keuze uit diverse handzenders.

Drukknop

De drukknop is een makkelijk oplossing om van binnen uw garagedeur te openen voordat u in uw auto stapt, of met de fiets wilt vertrekken. De drukknop is verder draadloos. Hierdoor zijn kabels overbodig.

Noodontkoppeling

Een noodontkoppeling wordt door Hormadoor geadviseerd indien de garagedeur uw enige doorgang tot uw garage is. Zo kunt u uw garagedeur van buiten openen als uw aandrijving defect is of de stroom uitgevallen is.

Vingerscanner

De vingerscanner is een zeer praktische oplossing om uw deur van buiten te openen zonder een handzender op zak te hebben. Er kunnen tot wel 99 vingers ingesteld worden, zoals het hele gezin en/of uw schoonmaakster.

Codeschakelaar

Heeft u even geen handzender op zak niet getreurd. De codeschakelaar biedt u de mogelijkheid om naar binnen te komen met uw persoonlijke code. De codeschakelaar wordt buiten naast de garagedeur gemonteerd. De Codeschakelaar is draadloos. Er hoeven dus geen kabels aan gelegd te worden.

Sleutelschakelaar

Vindt u het toch gemakkelijker om een sleutel bij te houden i.p.v. een handzender dan is een sleutelschakelaar heel handig. De sleutelschakelaar kan ingebouwd worden, of op de muur gemonteerd worden.

Fotocellen

Wordt uw garagedeur intensief gebruikt dan adviseren wij u om fotocellen te nemen. Fotocellen zorgen er voor dat de garagedeur niet gebruikt kan worden als er obstakels waargenomen worden.